Back to All Events

Alice in Grotemensenland


Alice neemt ons mee in hoe zij naar de volwassen wereld kijkt, met haar grote ogen, vol van verwondering en zonder zorgen. Een wereld die grijs en grauw is, mensen die alleen maar werken, eten en slapen. Volwassenen die allemaal met moeilijke woorden en raar gedrag met Alice communiceren met één boodschap: groei niet, verwonder niet, vraag niet… want anders word je volwassen. Lukt het hen Alice jong en klein te houden?
De voorstelling is geschreven vanuit gesprekken met de jonge spelers over hoe zij kijken naar het leven van volwassenen en hoe zij hopen niet in dezelfde kuil te vallen.

Donderdag 6 en vrijdag 7 juni om 19:30
Tickets via Zaantheater.nl 

 

Earlier Event: June 2
Brons op de Zaanse kinderboekenmarkt
Later Event: June 8
Workshopdag Troje Trilogie