Dat smaakt naar meer!

Leuk dat je meer wilt!
Hieronder nog kort de informatie van de drie projecten waaraan jij mee kunt doen!
Schrijf je vrijblijvend in en dan houden wij je op de hoogte.

1. Speel mee in de Troje Trilogie

Op 23 juni 2019 spelen onze drie oudste theaterklassen een grote voorstelling op locatie tijdens het festival Boulevaart in Krommenie. De Troje Trilogie ken je misschien niet, maar het Paard van Troje misschien wel. Omdat wij alle jongeren de kans willen geven meer toneel te spelen gaan we ook een aantal scenes maken met een grote groep spelers een leger die de slag om Troje gaat verbeelden. Hier kun jij bij zijn!

Op zaterdag 20 april hebben we een speciale theaterdag voor iedereen die hieraan mee wilt doen  van 11:00 tot 15:00 uur in de Theatermijn. 

2. Doe mee met MIJNtalent

Op 11 t/m 14 juli organiseren wij een TheaterBootcamp waarin je in vier theaterdagen heel veel theatertraining krijgt en tegelijk aan een voorstelling werkt. Je moet hier wel auditie voor doen, want dit project is bedoelt voor iedereen die (potentieel) talent heeft. In deze vier dagen gaan wij hard aan de slag om ook met veel plezier het onderste uit jouw kan te halen. 

3. Theateropleiding

Vanaf september kan iedereen zich weer inschrijven voor onze theateropleiding. Hier kun je instappen op een klas die aansluit bij jouw niveau. Je krijg een jaar lang les bij ons en elk jaar kun je weer een klas hoger komen om je nog verder te ontwikkelen tot een goede acteur/actrice. Informatie hierover vind je hier.

Waar wil je meer ervaring opdoen? *
Je mag ze ook allemaal kiezen :) Het is vrijblijvend, we nemen later contact met je op.
Naam *
Naam
Updates