facebookheader.jpg

In MIJNtalent maak je in een korte tijd een voorstelling met alle jonge talenten uit de Zaanstreek. Tijdens intensieve theatersessies leer je jouw theatertalenten nog beter te kennen en te gebruiken. Voor zowel beginners als meer gevorderde spelers is plek.

Heb je altijd al gedacht dat je meer in huis hebt dan je kan laten zien, of wil je jouw talent gewoon nog verder ontwikkelen? Doe dan mee met de theaterbootcamp MIJNtalent. Klik hier voor de speciale editie onze eigen leerlingen van de theaterschool.

Hebben wij jouw gespot?
Elk jaar zien wij heel veel Zaanse jongeren tijdens onze theaterprojecten op scholen, we komen dan ook regelmatig jonge spelers tegen die meer in huis hebt dan ze in dat project konden laten zien, omdat de groep te groot was, of de tijd te kort. Die jongeren nodigen wij uit om mee te doen.
Maar we kunnen natuurlijk nooit iedereen zien, dus hebben wij jou niet gezien en wil je graag meedoen? Speel jezelf in de spotlight en meld je aan voor de auditie op 15 juni.

Auditie
Op vrijdagavond 15 juni is de auditie voor iedereen die mee wilt doen. Iedereen, ook de talenten die we zelf gescout hebben, doen deze auditie mee. Je hoeft hier niets voor in te studeren, gewoon er zijn en je best doen.

Bootcamp
Na de auditie begint de bootcamp. Hierin gaan we lange dagen hard aan de slag en krijg je veel theatertraining. Elke dag repeteren we van 10:00 tot 17:00 uur. Uiteindelijk speel je ook je voorstelling die je met elkaar gemaakt hebt.

Data zijn:
15 juni auditie:                19;00 - 21:00
17, 24 juni & 1, 7, 8, juli   11:00 - 16:00 uur
14 juli                              11:00 - 17:00 uur
15 juli                              10:00 - 17:00 uur. 
Je moet alle dagen mee aanwezig zijn, anders kun je helaas niet meedoen.

Aanmelden
Je kunt je tot donderdag 31 mei inschrijven voor de auditiedag. Vermeld je talent, leeftijd (vanaf 13 jaar) en ervaring. Kosten voor de uiteindelijke deelname zijn €75. Wees er snel bij want vol = vol.


Schrijf je nu in!

Naam *
Naam
Ja, ik kan de auditie en alle bootcampdagen. *
Auditie 15 juni Bootcampdagen 17, 24, 31 juni & 1, 7, 8, 14 en 15 juli.
Hoe weet je van MIJNtalent? *