Back to All Events

Lord of the Flies

Gespeeld door de theatergroep van het Bertrand Russel College


Lord of the Flies laat zien hoe een groep mensen versplinterd raakt wanneer ze op een afgelegen eiland terecht komen naar een vliegtuigcrash. Dat het helemaal niet gek is dat iemand kiest zich aan te sluiten bij de sterkste, of degene met het meeste eten. Dat het ook niet gek is dat mensen buiten gesloten worden. Dat je er alleen voor komt te staan. Dat er grenzen getrokken worden uit eigen veiligheid en dat je die grens niet zomaar kunt oversteken. Dat dictatuur soms nodig is en democratie soms niet werkt. Het laat zien hoe alles wat in de wereld speelt niet vreemd is. Maar vooral laat het zien dat als wij niet voor ELKAAR kiezen wij allemaal verloren zijn.
 
Een voorstelling gespeeld door leerlingen van het Bertrand Russell College.
Geregisseerd door Rick Nanne.

Earlier Event: January 1
Oude voorstelling
Later Event: March 11
Later Elevator