Onderwijs

De Theatermijn streeft ernaar theater voor iedereen mogelijk te maken, dus ook voor het onderwijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van workshops, lesblokken, bezoeken van repetitiebezoek/try-outs encoaching of regie voeren bij schoolvoorstellingen.

In goed overleg kan een school ook gratis gebruik maken van de theaterzaal.

Omdat we wel kwaliteit willen bieden, wordt er altijd toegezien op de inhoud en uitvoering van de projecten door professionele theaterdocenten met een rijke ervaring in de theatereducatie.

De Theatermijn heeft een rijke ervaring met het bedenken, organiseren en uitvoeren van theaterprojecten voor het voortgezet onderwijs. Deze ervaring is grotendeels opgedaan als Hoofd Educatie bij gezelschappen als Toneelgroep Oostpool, MUZtheater, RO-Theater en Stella Den Haag. 
Wij denken graag vrijblijvend mee met het onderwijs om te zoeken naar mogelijkheden voor en het behoud van kwalitatieve kunsteducatie.

Wij hebben ons aanbod maar als u als school/ ckv-docent wensen heeft waarin wij mogelijk een rol kunnen spelen, denken wij hier graag met u over na.

 
Dance4Life @ Theatermijn016.JPG

Een goudmijn!

"De Theatermijn is een goudmijn voor het Bertrand Russell College! De aangeboden projecten zijn divers, creatief en goed verzorgd. Het contact en overleg is goed en de organisatie is flexibel. Volgend jaar gaan we wederom verschillende projecten met de Theatermijn doen."

Bertrand Russell College / Marianne Buitenhuis

 

Inspirerend

"In één dag tijd werd er vanuit verschillende theaterdisciplines aan een voorstelling gewerkt waarin licht de hoofdrol speelde. De theatermakers en de leerlingen van het Bonhoeffercollege lieten zich inspireren door licht en zijn eeuwige vijand; de duisternis. Dankzij de kennis en inspirerende leiding van de theatermakers en de ideeën van de leerlingen was deze spetterende theaterproductie een groot succes. Een aanrader voor elke school!"

Bonhoeffer College / Ellen Boot-Philips

 

Ondersteuning

De Theatermijn heeft een rijke ervaring met het bedenken, organiseren en uitvoeren van theaterprojecten voor het voortgezet onderwijs. Deze ervaring is grotendeels meegenomen van de educatieve afdeling van het MUZtheater, waar de Theatermijn uit voortkomt. Daarom denken wij graag vrijblijvend mee met het onderwijs om te zoeken naar mogelijkheden voor en het behoud van kwalitatieve kunsteducatie.

Wij hebben ons aanbod maar als u als school/ ckv-docent wensen heeft waarin wij mogelijk een rol kunnen spelen, denken wij hier graag met u over na. Neem contact op voor een afspraak.