Back to All Events

Het Speelt Speelt!

  • Theatermijn Zuideinde 74 Koog aan de Zaan (map)

Het Speelt is een enthousiaste theaterorganisatie die jonge mensen ondersteunt op hun weg naar de beroepspraktijk. Op zaterdag 16 februari om 20.00u staat Het Speelt in de Theatermijn met drie korte voorstellingen van diverse ervaren spelers. Reserveer kaarten hier voor €7,50 p.p.

Programma 16 februari

INCIDENT
Maria probeert haar dochter over te halen om de draad op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Dochter Chantal biedt heftig weerstand. Kort theatraal vuurwerk tussen moeder en dochter.

CRUSH
In CRUSH trekt Erica de stoute schoenen aan op weg naar een Blind Date. Gerard is net zo zenuwachtig als zijzelf. Na het eerste contact lijkt alles goed te gaan, totdat er gevaar dreigt uit onverwachte hoek.

De Klucht van de Molenaar
Geïnspireerd op De klucht van de Molenaar uit 1613 van G.A. Bredero zien we in deze voorstelling een hitsige molenaar die wel in is voor een avontuurtje met een vreemde vrouw uit de stad. Maar wat vindt zijn vrouw hier van?
Vertaald door Rick Dros en gespeeld door vier theaterstudenten van Nova Theater Haarlem.

Earlier Event: February 10
Theaterfestival 2019
Later Event: May 26
Prins Zes, een verdraaid sprookje