Back to All Events

Prins Zes, een verdraaid sprookje

In Prins Zes van Hinke Hoeksma Producties rent Prinses Dante weg van het kasteel, omdat ze door haar ouders wordt gedwongen te trouwen. Het is traditie dat iedere prinses op haar 18e verjaardag moet trouwen met één van de vijf prinsen die om haar hand vragen. Maar Prinses Dante gaat liever haar eigen gang en om te voorkomen dat ze moet trouwen met één van de vijf prinsen, slaat ze op de vlucht.

Onderweg ontmoet ze Hugo, de bewaker van gevonden voorwerpen. En ondanks dat Prinses Dante vastbesloten is de wijde wereld in te gaan, weet Hugo haar tegen te houden. In ruil voor toegang tot het kasteel, biedt hij haar aan haar te helpen met haar vluchtplan

Maar als blijkt dat Prinses Dante hoort dat er zoveel jaar geleden ook een prins is weggelopen uit het kasteel, ziet zij het als haar missie te ontdekken wie deze mysterieuze prins is.

Prins Zes, een verdraaid sprookje
Zondag 26 mei om 15.00 in de Theatermijn
Leeftijd: 4 jaar en ouder
Tickets: €6,50 p.p.

Reserveer kaarten met vermelding van naam en het aantal tickets via:  hinkehoeksmaproducties@gmail.com

Earlier Event: February 16
Het Speelt Speelt!