Back to All Events

Troje Trilogie op Festival BouleVaart


De theaterklassen Zilver, Goud en Diamant van de Theatermijn trekken de stad in, en vertellen op Festival BouleVaart elk een belangrijk verhaal rondom de Trojaanse oorlog.

Voorstellingen uit de Griekse mythologie zijn grote klassiekers in het theater en dat is niet voor niets! Regisseurs Heleen van Wiechen en Jochem van Rijsingen, met een bijdrage van Imme Scheffer, hebben drie delen op een eigentijdse manier geregisseerd. Zij werkten met de jongeren aan hun eigen visie op deze verhalen en hoe ze nog steeds iets zeggen over de wereld van nu. De belangrijkste vraag: was dit het allemaal waard?

Met bijna 50 jongeren wordt deze voorstelling gespeeld in de kerk de Vermaning en de Loads tijdens het Festival BouleVaart in Krommenie, aangevuld met een ensemble van enthousiaste jongeren uit de Zaanstreek.

Voorstellingsweekend Troje Trilogie

Zaterdag om 19:30 ( alleen voor ouders/verzorgers/familie)
Zondag om 12:00 & 15:30

Locatie: Kerk de Vermaning
Adres: Noorderhoofdstraat 46, Krommenie

Bestel tickets hier!

TM-Troje-poster-drukwerk.jpg