Back to All Events

Troje Trilogie op Festival Boulevaart

Onze drie theaterklassen Zilver, Goud en Diamant trekken de stad in, en vertellen op Festival Boulevaart elk één van de belangrijke verhalen rondom de Trojaanse oorlog, ieder met een eigen visie op de urgentie van het verhaal in deze tijd.

Voorstellingen uit de Griekse mythen en sagen zijn grote klassiekers in het theater en worden door de professionele regisseurs Heleen van Wiechen en Jochem van Rijsingen op een eigentijdse manier geregisseerd. Zij werken met de jongeren aan hun eigen visie op deze klassieke verhalen, op hoe dit nog steeds iets zegt over de wereld waar zij nu leven. Los van elkaar zijn zij tot een visie gekomen die erg dicht bij elkaar ligt, het opgroeien in een wereld die bepaald wordt door de beeldcultuur.

Met bijna 50 jongeren uit de Zaanstreek wordt deze voorstelling gespeeld op verschillende locaties tijdens het Festival Boulevaart in Krommenie, aangevuld met een ensemble van nieuwsgierige jongeren uit de buurt.

Earlier Event: June 2
Brons op de Zaanse kinderboekenmarkt