Back to All Events

Diamant op JOteVAL 2018

  • Zaantheater Nicolaasstraat 3 Zaandam, NH, 1506 BB Netherlands (map)

Theatermijn groep Diamant speelt Is dit het?, een fysieke locatievoorstelling over zoeken, vinden, en gevonden worden, onder regie van Jochem van Rijsingen.

Wij zijn op zoek.
Wij zijn op zoek naar iets waardoor ons leven compleet wordt.
Wat ons leven verrijkt.
Wat onze dromen uit laat komen.
Het moet hier ergens zijn…
Maar wat het is, of hoe het eruit ziet?
Al sla je me dood.

Geïnspireerd op het stuk Wachten op Godot van Samuel Beckett gaan 7 spelers een zoektocht aan. Ze zoeken allemaal naar iets anders, maar dat weten ze eigenlijk niet zeker. Het enige wat ze zeker weten is dat het hier ergens moet zijn. Of althans, dat denken ze.

JOteVAL is het JongerenTheaterFestival voor theatertalenten uit de Zaanstreek, georganiseerd door FluXus en vindt plaats in het Zaantheater. Door het hele theater heen zijn er voorstellingen te zien en workshops te volgen. In de lobby sluit jong poëzietalent aan voor de finale van tweede Zaanse poëziewedstrijd voor jongeren. Koop voor €5,- (incl. drankje) een kaartje voor een gegarandeerde plek bij die voorstelling naar keuze en bezoek de hele dag theater naar keuze. Of neem je CJP-pas mee, haal bij de kassa een speciale gratis ticket en geniet gratis van een hele dag JOteVAL!

Later Event: June 10
Brons op JOteVAL 2018