Back to All Events

Eindvoorstellingen Theaterschool Theatermijn

  • Theatermijn Zuideinde 74 Koog aan de Zaan Nederland (map)

De afgelopen maanden hebben de theaterklassen Brons, Zilver, IJzer, Koper en Diamant  hard gewerkt aan voorstellingen die zij zullen opvoeren tijdens het voorstellingsweekend op 2 en 3 juni. De voorstellingen zijn geïnspireerd door het thema macht: You've Got The Power!

Op zondag is het voor kinderen mogelijk om een gratis theaterworkshop te volgen en worden er officiële certificaten uitgereikt aan alle leerlingen. 

Zaterdag 2 juni
PAPER ISLAND van Brons om 11.00
Een absurdistische voorstelling van spelers van Brons over een vreemd volk met als enig overlevingsmiddel: een krant. De krant zoals we ‘m kennen wat dient als medium, vergeet je al snel.

WIJ DOEN HET WEL EVEN van Zilver om 12.00
14 jonge leiders zijn ontevreden, verdienen het om leider te zijn en grijpen de macht in een wervelende montagevoorstelling. Gemaakt en uitgevoerd door spelers van groep Zilver.

IS DIT HET? van Diamant om 13.00
Een fysieke locatievoorstelling door spelers van de groep Diamant geïnspireerd op het stuk Wachten op Godot van Samuel Beckett over zoeken, vinden, en gevonden worden.

NACHTWACHT van IJzer om 15.15
Wat als morgen je eerste dag op een nieuwe school is en je bent bang dat je er niet tussen zult passen? Dan breek je in en zorg je dat je voorbereid bent. Maar wat als je niet de enige met dat idee bent?

ZIJ DACHTEN DAT ZIJ HET WISTEN van Koper om 16.15
In deze montage voorstelling kijkt theatergroep koper kritisch naar de volwassen wereld. ‘Volwassenen vertellen ons steeds wat wij moeten doen. Maar weten ze zelf eigenlijk wel wat ze aan het doen zijn?’


Name *
Name
Checkbox *
Welke voorstelling wil je zien?