Back to All Events

Stem in de DekaMarkt op het Oneindig Verhaal


  • DekaMarkt 34 Molenwerf Koog aan de Zaan, NH, 1541 WR Netherlands (map)

In de DekaMarkt in Koog aan de Zaan kan je van 27 mei t/m 7 juli stemmen op jouw favoriete buurtinitiatief voor de sponsoractie ‘Samen sterk voor onze buurt’. Steun ons zodat we voldoende geld kunnen inzamelen voor Het Oneindige Verhaal waarin kinderen tussen 8 en 12 een dag de baas worden van ons theater.

Tijdens deze dag komen kinderen uit de buurt samen om het mooiste verhaal ooit te vertellen, in een echt theater met licht en muziek. Iedereen mag meedoen, ook als je het  geld niet hebt om normaliter mee te doen aan theaterlessen. Daarom benaderen we i.s.m. Het Sociaal Wijkteam Oud-Koog/Oud-Zaandijk, Jeugdteam Nieuw West, Oud Koog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Westerkoog actief gezinnen met financiële druk om gratis deel te nemen aan deze dag.

Stem nu!
Van 27 mei t/m 7 juli 2018 kan je met een sponsorvoucher (die je ontvangt bij besteding van €10) stemmen op ons initiatief in de speciale actiezuil in de winkel. Aan het einde van de actie wordt op basis van het aantal stemmen het sponsor bedrag verdeeld over de deelnemende buurtinitiatieven.