Back to All Events

Theaterklas Diamant op de UITmarkt

  • Zaanse UITmarkt Rozengracht Zaandam, NH, 1506 Netherlands (map)

Theatermijn groep Diamant speelt Is dit het?, een fysieke locatievoorstelling over zoeken, vinden, en gevonden worden tijdens de UITmarkt.  De voorstelling is geïnspireerd op het stuk Wachten op Godot van Samuel Beckett, waarin 7 spelers een zoektocht aan. Ze zoeken allemaal naar iets anders, maar dat weten ze eigenlijk niet zeker. Het enige wat ze zeker weten is dat het hier ergens moet zijn. Of althans, dat denken ze.

Naast het zien van de voorstelling, kan je bij de stand van Theatermijn deelnemen aan een korte proefles over het schrijven van tekst, toneel en het maken van een voorstelling. 

Is dit het? op de UITmarkt
14:30 - 15:00 in de tipi
16:30 - 17:00 uur voor het grote podium

Zaanse UITmarkt
Of je nu van klassiek of modern houdt, jong of oud bent. Tijdens de Zaanse UITmarkt is er voor ieder wat wils: theater, klassieke muziek, jazz, blues, rock, dans, talloze workshops én de entree is gratis!