Back to All Events

Theaterklas Diamant op Festival Hembrug Happening

  • Hembrugterrein Verloren Spoor Zaandam, NH, 1506 Netherlands (map)

Theatermijn klas Diamant speelt Is dit het?, een fysieke locatievoorstelling over zoeken, vinden, en gevonden worden tijdens festival Hembrug Happening. De voorstelling is geïnspireerd op het stuk Wachten op Godot van Samuel Beckett, waarin 7 spelers op een zoektocht gaan. Ze zoeken allemaal naar iets anders, maar dat weten ze eigenlijk niet zeker. Het enige wat ze zeker weten is dat het hier ergens moet zijn. Of althans, dat denken ze.

Is dit het? om 12:00 & 14:00 op het theaterplein van Hembrug Happening.

Festival Hembrug Happening
Een gezellig én gratis festival van 11:00 tot 19:00, voor de kleinsten, de grootsten en alles er tussenin. Met live-muziek, lekker eten, kinderateliers, (familie)theater, een vintage kleding markt, kunst, een theetuin, yoga, massages…  en heel veel meer.

Earlier Event: September 1
Theaterklas Diamant op de UITmarkt
Later Event: September 9
Kick-off: 6x10 festival